Lanceer jouw product of dienst op een succesvolle manier binnen jouw doelgroep.

Het is een grote uitdaging om jouw product of dienst op een succesvolle manier op de markt te brengen. Waar begin je en waar moet je op letten? AlphaRainbow helpt bedrijven groeien door marktkansen te identificeren, de juiste propositie op te stellen en tools te bieden om direct aan de slag te gaan. Zo weet je zeker dat je kwalitatieve leads kunt benaderen met een aansprekende sales pitch waarin ze zich zullen herkennen.

Dit doen we op een gestructureerde wijze

Inzicht vergaren

Voordat we aan de slag gaan willen we jouw product of dienst natuurlijk door en door kennen. Wat is het aanbod? Wat zijn de unique selling points? Door het in kaart brengen van het aanbod kunnen we gericht beginnen met het genereren van markt- en eindgebruikers inzichten.

Waardepropositie opstellen

Wanneer alle inzichten zijn vergaard is het tijd om een onderscheidende en aantrekkelijke propositie te definiëren. Het is hierbij belangrijk dat deze nauw aansluit op de behoeftes van de doelgroep en onderbouwd wordt met feitelijke inzichten.

Sales pitch ontwerpen

Een propositie opstellen is één, maar hoe ga je deze vervolgens goed overbrengen richting je doelgroep? Alpharainbow ontwerpt een sales pitch die de brug bouwt tussen de pijnpunten die in de eerste fase gevonden zijn en de propositie die als antwoord daarop is ontwikkeld.

Leadlijst opzetten

Om je een handje op weg te helpen, stellen wij een leadlijst op; alle potentiële klanten worden met relevante kenmerken gebundeld in een database. Hiermee heb je inzicht in leads met de meeste potentie die je kunt benaderen met de sales pitch.

Neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar.

Kun jij ook hulp gebruiken bij het opstellen van een onderscheidende waardepropositie vertaald in een pakkende sales pitch? Neem vrijblijvend contact met ons op.