OVER ONS

Wat is
AlphaRainbow?

Sinds 2000 helpen wij ondernemers te begrijpen wat het belangrijkst voor hun klanten is. Bedrijven worden vaak overweldigd door de veelheid aan problemen en kansen. Het gevolg hiervan is dat ze beslissingen moeten nemen op basis van hun gevoel of waargenomen urgentie. Wij helpen hen door ze te laten focussen op de belangrijkste aspecten. Dit zijn de aspecten die het verschil zullen maken.

Ons Team.

Ir. Michiel
van Beek

Eigenaar

Ir. Paul
Bromberg

Senior Partner

Paul
van Bussel

Senior Project Manager

Mariska
Mulder

Project Manager

Dennis
Weda

Project Manager

Marco
Strijker

Project Manager

Mart
Heitbrink

Sales Manager

Jari
Venekamp

Project Manager

Alwina
Tempelman

Art Director

Stan
Wijnbergen

Stagiair Creatie

Britt
Kant

Stagiair Commercie

Hans
Drijver

Partner Online Marketing

Peter
Hoogeboom

Partner Research Statistics

Creativeorange

Partner Digital Concepts

CQM

Partner Quantitative Methods

Waar komt
“AlphaRainbow”
vandaan?

In Zuid-Afrika heb ik (Michiel) ooit een driedaags seminair bijgewoond over “Mind Power”. Ik heb geleerd hoe ik mijn hersenen door middel van meditatie naar de ‘Alpha’-modus kan overschakelen. Als je hersenen in de “Alpha”-modus staan, is het alsof je in een stroom terecht komt waarin alles moeiteloos verloopt. Zou dat niet geweldig zijn voor bedrijven? Het meditatieconcept dat ik heb geleerd was gebaseerd op de regenboog. Rood is het lichaam, oranje is emotie, geel is cognitie, groen is rust, blauw is liefde en paars is ambitie. Door te denken aan de kleuren en hun associaties kun je in de Alpha-modus gaan. Is dat niet verbazingwekkend? Toen realiseerde ik me dat ik mijn bedrijfsnaam een combinatie van Alpha en Rainbow wilde maken. Dat is het verhaal.

Oh …- en Nelson Mandela’s grote visie op “The Rainbow Nation” met zijn rijke verscheidenheid aan mensen speelde ook een rol.

Meer weten?

Neem contact met ons op of kom langs!