+31 (0)6 - 51 11 93 94

Onze werkwijze

AlphaRainbow bepaalt wat uw doelgroep het allerbelangrijkste vindt. Samen met u zetten we inzichten om in concrete strategieën en actieplannen . Zo verbeteren we effectief en efficiënt uw marktresultaten.

Onze werkwijze structureert het marketingproces in 4 logische stappen:

Inzicht
vergaren
Stap 1
Bestemming
bepalen
Stap 2
Actie
ondernemen
Stap 3
Voortgang
checken
Stap 4

Inzicht vergaren doen wij volgens de Factual Focus™ methode. Deze methode zorgt voor focus op datgeen wat het belangrijkst voor uw klanten is. Door geavanceerde statistische analyses toe te passen en zakelijke ervaring in te brengen, kunnen wij de cruciale drijfveren van zakelijk succes bepalen. Door op een klein aantal cruciale drijfveren te focussen geloven wij dat wij de beste resultaten kunnen verwezenlijken. Zo verbeteren we effectief en efficiënt uw marktresultaten.

Wij assisteren bij het volledige traject, van stap 1 tot en met 4. Na het denkwerk worden we heel concreet. Dat kan betekenen dat we gaan veranderen: uw positionering wijzigen, uw productportfolio uitbreiden, uw sales team trainen, uw communicatie-platform en -uitingen wijzigen, … We doen datgeen wat het meeste effect heeft, effectief en efficiënt.