Over 

Wie is AlphaRainbow

Sinds 2000 helpen wij ondernemers te begrijpen wat het belangrijkst voor hun klanten is. Bedrijven worden vaak overweldigd door de veelheid aan problemen en kansen. Het gevolg hiervan is dat ze beslissingen moeten nemen op basis van hun gevoel of waargenomen urgentie. Wij helpen hen door ze te laten focussen op de belangrijkste aspecten. Dit zijn de aspecten die het verschil zullen maken.

Ons team bestaat uit een mix van internationaal ervaren marketeers en gedreven young professionals. We streven allemaal hetzelfde doel na: mensen en bedrijven helpen groeien.

Het team

Michiel van Beek

Eigenaar

Dennis Weda

Senior Project manager

Britt Kant

Project manager

Lotte Koehorst

Project manager

Jari Venekamp

Project manager

Marco Strijker

IT professional

Martijn Bredewold

Junior IT professional

Elvira Timmerman

Creative director

Maud van Breen

Junior project manager

Zoë Lelieveld

Junior project manager

Thijs Loomans

Stagiair Marketing

Paul Bromberg

Senior partner

Reinier Hietink

Senior advisor

Vacatures

Stagiair(e) (online) marketing en marktonderzoek

Voor januari 2022 zijn wij op zoek naar nieuwe stagiair(e)s om ons team te versterken. Wij zijn op zoek naar een student Bedrijfskunde of Commerciële Economie. Houd je van veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om veel kennis op het gebied van marketing op te doen? Lees dan snel verder.

Stagiair(e) Software Engineering

Voor de periode vanaf januari 2022 zijn wij op zoek naar een afstudeerder om ons team te versterken. Wij zijn op zoek naar een student HBO ICT in de richting van Software Engineering. Houd je van veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om onze informatietechnologie naar een hoger level te tillen? Lees dan snel verder.

Partners

Logo partner It's Marketing

Onze werkwijze

Bij AlphaRainbow werken we volgens een vaste methode, de AlphaBeta methode. Deze methode structureert het marketingproces in vier logische stappen: inzicht vergaren, bestemming bepalen, actie ondernemen en voortgang checken. Voor elke stap in deze werkwijze bieden wij diensten aan die u helpen focussen. Naar onze mening is het de meeste ideale situatie om alle vier de stappen te doorlopen tijdens het proces.

Inzicht vergaren

Bestemming bepalen

Actie ondernemen

Voortgang checken

Waar komt ‘AlphaRainbow’ vandaan?

In Zuid-Afrika heb ik (Michiel) ooit een driedaags seminair bijgewoond over “Mind Power”. Ik heb geleerd hoe ik mijn hersenen door middel van meditatie naar de ‘Alpha’-modus kan overschakelen. Als je hersenen in de “Alpha”-modus staan, is het alsof je in een stroom terecht komt waarin alles moeiteloos verloopt. Zou dat niet geweldig zijn voor bedrijven? Het meditatieconcept dat ik heb geleerd was gebaseerd op de regenboog. Rood is het lichaam, oranje is emotie, geel is cognitie, groen is rust, blauw is liefde en paars is ambitie. Door te denken aan de kleuren en hun associaties kun je in de Alpha-modus gaan. Is dat niet verbazingwekkend? Toen realiseerde ik me dat ik mijn bedrijfsnaam een combinatie van Alpha en Rainbow wilde maken. Dat is het verhaal.

Oh …- en Nelson Mandela’s grote visie op “The Rainbow Nation” met zijn rijke verscheidenheid aan mensen speelde ook een rol.

Vragen? Neem contact op met AlphaRainbow

Download hier het e-book 'Maak van jouw klanten tevreden klanten'!

Vul je naam en e-mail in om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Bedankt voor het aanvragen. Houd je mailbox in de gaten, het e-book wordt over een paar seconden verzonden!

Klanttevredenheid-tool-demo

Vraag nu je gratis demo account aan.

Neem een kijkje in onze klanttevredenheid tool

Bedankt voor je aanvraag. Wij sturen je zo snel mogelijk jouw persoonlijke login gegevens.

Klanttevredenheid-tool-demo

Request your free demo account now!

Take a look at our customer satisfaction tool

Bedankt voor je aanvraag. Wij sturen je zo snel mogelijk jouw persoonlijke login gegevens.