Over 

Wie is AlphaRainbow

Sinds 2000 helpen wij ondernemers te begrijpen wat het belangrijkst voor hun klanten is. Bedrijven worden vaak overweldigd door de veelheid aan problemen en kansen. Het gevolg hiervan is dat ze beslissingen moeten nemen op basis van hun gevoel of waargenomen urgentie. Wij helpen hen door ze te laten focussen op de belangrijkste aspecten. Dit zijn de aspecten die het verschil zullen maken.

Ons team bestaat uit een mix van internationaal ervaren marketeers en gedreven young professionals. We streven allemaal hetzelfde doel na: mensen en bedrijven helpen groeien.

Het team

Michiel van Beek

Eigenaar

Paul Bromberg

Senior partner

Britt Kant

Project manager

Lotte Koehorst

Project manager

Jeroen Brinker

Project manager

Zoë Lelieveld

Junior project manager

Marco Strijker

IT professional

Elvira Timmerman

Creative director

Reinier Hietink

Senior advisor

Martijn Bredewold

Data scientist

Floris van Eijk

Junior IT professional

Vacatures

Marketing Project Manager

Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar een Marketing Project Manager. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch, professioneel en gezellig team, waarin jij veel verantwoordelijkheden krijgt en je eigen projecten uitvoert? Lees dan verder.

Stagiair(e) (online) marketing en marktonderzoek

Voor september 2022 zijn wij op zoek naar nieuwe stagiair(e)s om ons team te versterken. Wij zijn op zoek naar een student Bedrijfskunde of Commerciële Economie. Houd je van veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om veel kennis op het gebied van marketing op te doen? Lees dan snel verder.

Stagiair(e) Software Engineering

Voor de periode vanaf september 2022 zijn wij op zoek naar een afstudeerder om ons team te versterken. Wij zijn op zoek naar een student HBO ICT in de richting van Software Engineering. Houd je van veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om onze informatietechnologie naar een hoger level te tillen? Lees dan snel verder.

Stagiair(e) Business-to-business sale

Voor september 2022 zijn wij op zoek naar een nieuwe hbo meewerk- of afstudeerstagiair om ons team te versterken. Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om een salesplan op te stellen en uit te voeren met behulp van jouw opgedane kennis en originele ideeën. Vanaf dag 1 draai je volledig mee in het bedrijf. Je bent niet ondersteunend, maar echt onderdeel van het team. Natuurlijk krijg je veel begeleiding tijdens je stage om te leren en te groeien, maar eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Partners

Logo partner It's Marketing

Onze werkwijze

Bij AlphaRainbow werken we volgens een vaste methode, de AlphaBeta methode. Deze methode structureert het marketingproces in vier logische stappen: inzicht vergaren, bestemming bepalen, actie ondernemen en voortgang checken. Voor elke stap in deze werkwijze bieden wij diensten aan die u helpen focussen. Naar onze mening is het de meeste ideale situatie om alle vier de stappen te doorlopen tijdens het proces.

Inzicht vergaren

Bestemming bepalen

Actie ondernemen

Voortgang checken

Waar komt ‘AlphaRainbow’ vandaan?

In Zuid-Afrika heb ik (Michiel) ooit een driedaags seminair bijgewoond over “Mind Power”. Ik heb geleerd hoe ik mijn hersenen door middel van meditatie naar de ‘Alpha’-modus kan overschakelen. Als je hersenen in de “Alpha”-modus staan, is het alsof je in een stroom terecht komt waarin alles moeiteloos verloopt. Zou dat niet geweldig zijn voor bedrijven? Het meditatieconcept dat ik heb geleerd was gebaseerd op de regenboog. Rood is het lichaam, oranje is emotie, geel is cognitie, groen is rust, blauw is liefde en paars is ambitie. Door te denken aan de kleuren en hun associaties kun je in de Alpha-modus gaan. Is dat niet verbazingwekkend? Toen realiseerde ik me dat ik mijn bedrijfsnaam een combinatie van Alpha en Rainbow wilde maken. Dat is het verhaal.

Oh …- en Nelson Mandela’s grote visie op “The Rainbow Nation” met zijn rijke verscheidenheid aan mensen speelde ook een rol.

Vragen? Neem contact op met AlphaRainbow

Download hier het e-book 'Maak van jouw klanten tevreden klanten'!

Vul je naam en e-mail in om het e-book in je mailbox te ontvangen.

Bedankt voor het aanvragen. Houd je mailbox in de gaten, het e-book wordt over een paar seconden verzonden!

Klanttevredenheid-tool-demo

Vraag nu je gratis demo account aan.

Neem een kijkje in onze klanttevredenheid tool

Bedankt voor je aanvraag. Wij sturen je zo snel mogelijk jouw persoonlijke login gegevens.

Klanttevredenheid-tool-demo

Request your free demo account now!

Take a look at our customer satisfaction tool

Bedankt voor je aanvraag. Wij sturen je zo snel mogelijk jouw persoonlijke login gegevens.