Deskresearch

Doelgericht deskresearch uitvoeren

Deskresearch is een vorm van onderzoek die van achter het bureau wordt gedaan. Er wordt naar bestaande informatie gezocht, in zowel online als offline bronnen. In het uitvoeren van deskresearch gaat vaak veel tijd zitten. Daarnaast is het de kunst om de grote hoeveelheid aan informatie te filteren op relevantie. AlphaRainbow helpt je hierbij. Wij kunnen snel en doelgericht naar relevante informatie zoeken over bijvoorbeeld concurrenten, branchegegevens, regio of product.

Wat mag je verwachten?

Samen met jou bepalen we de onderzoeksvraag en de omvang van het onderzoek. Wij stellen vervolgens een plan van aanpak op. Na akkoord gaan wij direct aan de slag. De informatie wordt gezocht, geïnterpreteerd en gerapporteerd. Hierbij staat voorop dat de uitkomst relevant en concreet is. De rapportage is het eindproduct van het onderzoek.

‘Door onze jarenlange ervaring zijn wij jouw professionele partner in marktonderzoek.’

Benut kansen

Onderzoeken die uitgevoerd kunnen worden zijn onder andere concurrentie-analyses, marktscans en externe analyses. Door inzichtelijk te maken wat een concurrent doet of wat de trends in de externe omgeving zijn, kunnen je hier als bedrijf beter op inspelen. Hierdoor kun je kansen benutten, bedreigingen vermijden en meer succes in marktgericht ondernemen beleven.

Bij AlphaRainbow hebben we al meerdere bedrijven mogen helpen bij het uitvoeren van deskresearch. Voorbeelden zijn DSM, Burgers’ Zoo en Dunlop.

Vragen? Neem contact op met AlphaRainbow

Navigatie

Contact

Neem contact op via:

info@alpharainbow.nl

+316 51 11 93 94

Willemskade 30, Zwolle

 

Klanttevredenheid-tool-demo

Vraag nu je gratis demo account aan.

Neem een kijkje in onze klanttevredenheid tool

Bedankt voor je aanvraag. Wij sturen je zo snel mogelijk jouw persoonlijke login gegevens.

Klanttevredenheid-tool-demo

Request your free demo account now!

Take a look at our customer satisfaction tool

Bedankt voor je aanvraag. Wij sturen je zo snel mogelijk jouw persoonlijke login gegevens.